ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΑΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ , ΙΣΧΥΡΗΣ e-ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ e-ΕΛΛΑΔΑΣ , ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ e-ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Το eRepublik είναι ένα online παιχνίδι το οποίο ανήκει στη κατηγορία MMORPG σε browser. Αυτό σημαίνει ότι παίζεται από τον browser που χρησιμοποιείτε (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, κλπ.).

Το παιχνίδι είναι ένας εικονικός κόσμος με το όνομα New World στον οποίο υπάρχουν τα κράτη που υπάρχουν σήμερα. Ο παίκτης ξεκινάει ως πολίτης κάποιας χώρας και μπορεί να συμμετέχει ενεργά στην οικονομικό τομέα της, στα πολιτικά και στον στρατό της. Επίσης μπορεί να εκδώσει εφημερίδα με προσωπικές απόψεις ή και συνεντεύξεις τις οποίες θα μοιραστεί με τους υπόλοιπους στο παιχνίδι.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΗ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΑΚΟΜΑ) ΕΔΩ


Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ , ΕΠΕΣΕ Η ΑΓΚΥΡΑ .....


Μετά την απόβαση των Ελληνικών δυνάμεων στις ακτές της Ιωνίας και την κατάληψη της περιοχής μετά από σκληρή μάχη η προέλαση μας συνεχίζεται προς την ανατολή , χθές μετά από επική μάχη σώμα με σώμα μέχρι τελικής εξάντλησης κάθε αποθέματος ζωής κατελήφθη η περιοχή CENTRAL ANATOLIA .....

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ....

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου