ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΑΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ , ΙΣΧΥΡΗΣ e-ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ e-ΕΛΛΑΔΑΣ , ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ e-ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Το eRepublik είναι ένα online παιχνίδι το οποίο ανήκει στη κατηγορία MMORPG σε browser. Αυτό σημαίνει ότι παίζεται από τον browser που χρησιμοποιείτε (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, κλπ.).

Το παιχνίδι είναι ένας εικονικός κόσμος με το όνομα New World στον οποίο υπάρχουν τα κράτη που υπάρχουν σήμερα. Ο παίκτης ξεκινάει ως πολίτης κάποιας χώρας και μπορεί να συμμετέχει ενεργά στην οικονομικό τομέα της, στα πολιτικά και στον στρατό της. Επίσης μπορεί να εκδώσει εφημερίδα με προσωπικές απόψεις ή και συνεντεύξεις τις οποίες θα μοιραστεί με τους υπόλοιπους στο παιχνίδι.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΗ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΑΚΟΜΑ) ΕΔΩ


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΞΥΠΝΗΣΤΕ..............

obrazek

Το έγκριτο κατά τ' άλλα γερμανικό περιοδικό Focus στο πρωτοσέλιδό του εμφανίζει την
Αφροδίτη της Μήλου να κάνει μια άσεμνη χειρονομία με προτεταμένο το μεσαίο δάκτυλό της και τίτλο : "Απατεώνες στην ευρωοικογένεια".

Το άγαλμα είναι ντυμένο από τη μέση και κάτω με την ελληνική σημαία και έχει υπότιλο: "Οι έλληνες μας στερούν τα χρήματά μας και τι γίνεται σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία."

Σε video ένα ζευγάρι γερμανών δηλώνουν ιδιαίτερα ανήσυχοι για το κατά πόσο οι απατεώνες του Νότου θα αρπάξουν τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων. Αφού τους δείχνει να διαβάζουν διάφορα περιοδικά για τη χώρα μας και την δεινή οικονομική της κατάσταση, στέκονται σε ένα ιδιαίτερα προσβλητικό ρεπορτάζ με τίτλο : "Δυο χιλιάδες χρόνια πίσω. Από την κούνια, μέχρι την αυλή της ΕΕ: Ελλάδα, παρακμή άνευ προηγουμένου. Πώς έγινε αυτό;"

Οι σφαγεις των Ελληνων,οι δολοφονοι και οι ελεεινοι βαρβαροι,μου αιματοκυλισαν δυο φορες την Ευρωπη,εχουν το θρασος να ρωτουν.....
Αυτοι που θεωρουν την Ελλαδα το εξοχικο τους,και τους Ελληνες,σερβιτορους τους,εχουν την απαιτηση να λαβουν και εξηγησεις....
Η φυλη των δερματοφορων βορειων πιθηκανθρωπων,που οταν οι Ελληνες ειχαν χοληστερινη,εκεινοι ετρωγαν για πρωτο πιατι βραστες πετρες και φλοιο δεντρων.
Οι σφαγεις του Διστομου και των Καλβρυτων,οι καταστροφεις της Ελλαδος,που οταν εμεις φτιαχναμε Παρθενωνες,εκεινοι ζωγραφιζαν σε σπηλιες ασυναρτητα σχεδιακια.
Αυτοι που ενω οφειλουν 70 δις δολλαρια ακομα,και αφου μεσω των τραπεζων τους κατεστρεψαν σε συνεργασια με τους εβραιους φιλους τους που ταχα μου τοσο μισουν,ολη την Ευρωπη,εχουν το θρασος να χρησιμοποιουν,οχι κατι νεοελληνικο,αλλα εντεχνως να χτυπουν την ιστορια και τον πολιτισμο μας προσβαλλωντας μας με τη χρηση της Αφροδιτη της Μηλου και τα κωλοδακτυλα(στον κωλο σας καριολια).

Ποιος ομως εδωσε το δικαιωμα σε αυτους τους "ευρωπαικους μαγκες" να απαξιωνουν ετσι τον Ελληνα?
Μηπως δεν ηταν οι ιδιοι που μαζι με τα συνεταιρακια τους εδω μοιραζοντουσαν τις μιζες στις πλατες μας?

Μηπως περιμενετε απο τους "ελληνες" πολιτικους κατι καλυτερο?Το μιασμα των τριακοσιων μας εξεφτελισε και συνεχιζει να μας εξεφτελιζει παγκοσμιως.

Μπηκαμε στο παιχνιδι τους και τωρα μας βαρεθηκαν και παιζουν μονοι τους πια....

Οι προδοτες της Ελλαδος ειναι εδω και τους προσκυναμε ακομα.
Οι ανθελληνες ειναι εδω και τους ψηφιζουμε.

500 ανθρωποι εξεφτελιζουν καθημερινα ενα Εθνος και δινουν δικαιωμα στους σφαγεις μας να μας λοιδωρουν..

Κι ολα αυτα γιατι?Για να ζησουν τα τρισεγγονα τους ευτυχισμενα?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ...ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΠΙΑ...

ΦΤΥΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ!

ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ!

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!

(γνωριζω οτι αυτο το αρθρο ισως να ειναι και το τελευταιο μου,αλλα ευχομαι καποιοι να το θεωρησουν την αρχη....)

Φιλικα
Νικος

NEA 8ESIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου