ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΑΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ , ΙΣΧΥΡΗΣ e-ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ e-ΕΛΛΑΔΑΣ , ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ e-ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Το eRepublik είναι ένα online παιχνίδι το οποίο ανήκει στη κατηγορία MMORPG σε browser. Αυτό σημαίνει ότι παίζεται από τον browser που χρησιμοποιείτε (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, κλπ.).

Το παιχνίδι είναι ένας εικονικός κόσμος με το όνομα New World στον οποίο υπάρχουν τα κράτη που υπάρχουν σήμερα. Ο παίκτης ξεκινάει ως πολίτης κάποιας χώρας και μπορεί να συμμετέχει ενεργά στην οικονομικό τομέα της, στα πολιτικά και στον στρατό της. Επίσης μπορεί να εκδώσει εφημερίδα με προσωπικές απόψεις ή και συνεντεύξεις τις οποίες θα μοιραστεί με τους υπόλοιπους στο παιχνίδι.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΗ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΑΚΟΜΑ) ΕΔΩ


Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

To χρονικό μιας μάχης που έμεινε στην Ιστορία..

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEkZzpc5C9oDngMzLDzQFP7z1WXPGb3_6RxSYbMwZNqxzYGHy0bTfghwYSMbtVfTPiBNZ608gx6_XvUL7g2uEYOzD9f6Z8z-NQ6lIQpdS3RaOVSvQnOKl-ACBIpDEAXXCogJ0n_KlSiw4/s320/EDRAIOSH+5.jpg

Κεντρική Ανατολία

Day 813 - Ώρα Ελλάδος 00.30

μετά από την πρώτη νίκη επι τουρκικού εδάφους στην ανατολική Ακτή του Αιγαίου ανοίγει το μέτωπο της Κεντρικής Ανατολίας.

Day 813 - Ώρα Ελλάδος 03.30

Με την υποστήριξη Αμερικανικών συμμαχικών δυνάμεων το τείχος πέφτει στα χαμηλότερα επίπεδα και αγγίζει το underground.

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 10.00

To ξημέρωμα βρίσκει τη μάχη αμφίροπη. Διακυμάνσεις καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας θα ακολουθήσουν. Η προσμονή μεγαλώνει.

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 20.30

Το τείχος παραμένει σε ελεγχόμενα επίπεδα. Τα chat της e-Greece αρχίζουν να γεμίζουν με κόσμο.

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 22.30

Σέρβοι εξαπολύουν λυσσαλέες επιθέσεις εναντίον ομάδων Ελλήνων ελληνικών και συμμαχικών δυνάμεων. Ρουμάνοι νεολαίοι πολεμούν υπέρ της Ελλάδας.

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 23.30

Το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας έχει πλέον οδηγίες μάχης για Κεντρική Ανατολία. Το τείχος είναι στις 200.000.

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 00.00

Τα chat πλέον είναι γεμάτα. Όλοι σε θέσεις μάχης με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Οι τελευταίες διεργασίες. Η ενέδρα έχει στηθεί στο γνωστό χρόνο και οι Έλληνες τους περιμένουν στο τελευταίο "στενό".

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 00.15

Η αδρεναλίνη πλέον στο ζενίθ. 20 λεπτά απομένουν. Με συμμαχική βοήθεια το τείχος διατηρείται κάτω απο τις 200,000. Όλα στο κόκκινο. Το Υπουργείο Άμυνας "αλλάζει" τις εντολές μάχης. Όλοι χαίρονται που θα πολεμήσουν στο "δικό τους Αμαζόνιο". Η ιαχή "για το Περού ρε γαμώτο" κατακλίζει τα σχόλια. Ο Πρόεδρος της χώρας ηγείται της προσπάθειας και ενημερώνοντας δίνει συνεχώς εντολές.

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 00.25

Το τείχος στο 185,000. Όλοι σε συναγερμό.
340 Έλληνες online. 150 στο chat της e-Greece. Tα chat των στρατιωτικών ομάδων γεμάτα.
Οι Μυρμιδόνες έχουν στήσει το δικό τους "Δουρειο Ίππο" στο τελευταίο "στενό" της μάχης. Όλοι αναμένουν το χρονικό σήμα του 00.05.00.

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 00.30

Το σύνθημα έχει δωθεί. Το 5/42 κάνει την αρχή. Όλος ο Κύριος Ελληνικός Στρατός εξαπολύει την τελική επίθεση. Μarines - Οπλίτικη Φάλαγγα - Reserves - Armoured Brigade Phalanx δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν. Νεαροί Κρήτες Πολεμιστές προελαύνουν με αδρεία.
Οι Μυρμιδόνες με τους αδερφούς τους από τη Μακεδονική Φάλαγγα εξαπολύουν το πρώτο κύμα επίθεσης.

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 00.32

Σοκ και...δέος στο πεδίο της μάχης.. και ένα απέραντο λευκό στις οθόνες όλων. Το μέγεθος της μάχης έθεσε εκτός λειτουργίας ακόμη και τον server. Το πεδίο της μάχης έχει καταληφθεί από ένα απέραντο σύννεφο από πούπουλα...

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 00.35

Ακέφαλες κότες προκαλούν πανικό. Ένα πέπλο μυστηριου έχει καλύψει την τελική έκβαση της μάχης. Μέσα στο όλεθρο κάποιοι πολεμιτές διακρίνονται και ξάφνου ξαναχάνονται μέσα στον ορυμαγδό και το ατελείωτο σφυροκόπημα των "πτηνών".

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 00.40

Επιστροφή στη δράση. Το ρολόι δείχνει 00.01.30 και τείχος είναι 1,730 πριν την τελική κατάληψη της περιοχής. Αλλόφρονες Τούρκοι κρύφτηκαν σε υπονόμους για να σωθούν. Μάχη μέχρι τελικού fight. Το welness χτυπάει κόκκινο. "Καμικάζι αγάπη μου"...
-"Myrmidons last wave... rocked them like a hurricane"-

Day 814 - Ώρα Ελλάδος 00.45

Η ελληνική σημαία κυματίζει στο κέντρο της Ανατολίας και τα ελληνικά στρατευματα στέλνους το μύνημα και στον πιο άπιστο ότι η e-Greece είναι εδώ. Χιλιάδες πολίτες κατακλίζουν τους δρόμους πανηγυρίζοντας την ιστορική επικράτηση και την ολοκληρωτική καταστροφη του νοσοκομείου και του αμυντικού συστήματος της Άγκυρας.

Day 815 - Ώρα Ελλάδος 10.00

Το πρωινό βρίσκει όλους εμάς τους Έλληνες να ανασυγκροτούμαστε μετά από μια επική μάχη.
Ένα fight σημερα και HEAL θα επαναφέρει την τάξη και τη δύναμη μας ξανά στο ζενίθ.

το χρονικό από τον Nikolo Mc_coper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου